Технологичните продукти са нещо, с което живеем всеки ден и

...
Технологичните продукти са нещо, с което живеем всеки ден и
Коментари Харесай

Кой иска PlayStation 4 Pro + VR шлем?

Технологичните артикули са нещо, с което живеем всеки ден и надали има човек, който да няма мнение за това кои са най-хубавите от тях. Сега, за поредна година, е ред на вас – потребителите – да дадете своя глас в самодейността на HiComm и да определите кои джаджи заслужават купата „ най-хубав “.

На glasuvai.hicomm.bg мнението на публиката е това, което ще води някои на върха и ще им постави печата на спечелили в тяхната категория. А след това – внимание – някой от гласувалите ще завоюва PlaySation 4 Pro, плюс PlayStation VR и PlayStation Camera, за необикновено гейминг преживяване във виртуална действителност!

Подбраните от публицистите на най-популярната софтуерна медия у нас артикули са разпределени в няколко категории. Отчетените като най-хубави в своя клас смарт телефони, фотоапарати, озвучаващи артикули, преносими компютри, улрабуци и тв приемници са номинирани съгласно техните качества. Последната дума обаче принадлежи на публиката и тя може да бъде дадена единствено на glasuvai.hicomm.bg. Там ще разберете повече и за страхотната (тройна!) премия.

Веднага откакто дадете гласа си, остава единствено да се регистрирате и към този момент сте в играта. Ако желаете да запишете името си повече от един път, можете да поканите и свои другари – на всеки трима записали се, получавате втори запис на личното ви име и увеличавате шанса си за премията. Гласуването продължава до 01.12.2017. Всичко е във ваши ръце – нужно е единствено да идете glasuvai.hicomm.bg и да покажете кой съгласно вас е водач във всяка от най-популярните софтуерни категории.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР