Технологичната компания ASUS пусна в продажба на българския пазар геймърския

...
Технологичната компания ASUS пусна в продажба на българския пазар геймърския
Коментари Харесай

ASUS пуска на българския пазар геймърския лаптоп от ново поколение ROG Strix SCAR II

Технологичната компания ASUS пусна в продажба на българския пазар геймърския преносим компютър от ново потомство ROG Strix SCAR II.
Моделът, който беше показан в България на 25 юли, комбинира новаторски 144-херцов, теснорамков екран с висока продуктивност, новаторска многоантенна Wi-Fi технология и редица спомагателни функционалности, основани особено за геймърите. ROG Strix SCAR II към този момент е наличен в комерсиалната мрежа в България.

Лаптопът е усъвършенстван особено за игри от жанра FPS (First Person Shooter – шутър от първо лице). С компактните си размери той е елементарен за носене, което разрешава на геймърите да разполагат с висококачествена машина за игра на всички места. Отличителна линия на ROG Strix SCAR II са двете контрастиращи текстури, които образуват функционална диагонална линия на капака, светещото лого на гейм серията RoG, както и ефектната маркировка върху клавиатурата, наподобяваща кевлар.
ROG Strix Scar II е наличен в България в голям брой разнообразни конфигурации
Процесорът на модела е 8мо потомство Intel Core i7-8750H, а измежду останалите характерности са 16GB DDR4 RAM памет с алтернатива за увеличение до 32GB и видеокарта NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB (GL504GM) или GTX 1060 6GB (GL504GS), което го прави подобаващ даже за най-ресурсоемките игри. Сред нововъведенията в преносимия компютър е и първият в света 144-херцов, теснорамков екран със супербързо време за реакция от 3ms на gray-to-gray (GTG). Друга особeност е вградената HyperCool Pro технология за изстудяване на високопроизводителните централен и графичен процесори. Освен това преносимият компютър е първия в света с многоантенна технология за безпроблемна Wi-Fi връзка.



Припомняме, че наскоро ASUS започва в България и своята стратегия за преданост ROG Club, с която клиентите, закупили гейм преносим компютър от семейството RoG, получават стойностни дарове, опция да натрупат точки, да тестват най-новите преносими компютри ROG, незабавно откакто бъдат налични на локалния пазар, да вземат участие в шампионати и други събития, проведени от ASUS, в това число и в такива, налични единствено за членовете на клуба, както и да получават разнородни награди.

Все още е в действие и промоционалното предложение на ASUS за клиентите, които закупят преносим компютър на компанията с новите процесори на Intel. Те ще получат и голям брой стойностни дарове под формата на програмен продукт и известни видеоигри на всеки клиент. Предложението ще бъде годно до края на септември, като според от цената на процесора цените на подаръците ще варират сред 70 и 135 евро. Повече информация за самодейността е налична на адрес: https://www.asusplus.bg/bg/gift/.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР