Технологичната компания ASUS представи най-новите си ултрапреносими премиум лаптопи от

...
Технологичната компания ASUS представи най-новите си ултрапреносими премиум лаптопи от
Коментари Харесай

ASUS представи на IFA 2018 нови ZenBook лаптопи

Технологичната компания ASUS показа най-новите си ултрапреносими премиум преносими компютри от сериите ZenBook, ZenBook Flip и ZenBook Pro на особено събитие по време на ревюто IFA 2018
Новите артикули, показани на събитието, включват ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) и ZenBook 15 (UX533) — най-компактните 13.3-инчов, 14-инчов и 15.6-инчов преносими компютри в света*, както и ултра – компактните ZenBook Flip 13 (UX362) и ZenBook Flip 15 (UX562). Към новаторския професионален преносим компютър ZenBook Pro 15 към този момент се прибавя и новият ZenBook Pro 14 (UX480), като и двата модела включват революционната технология ASUS ScreenPad™, актуализирана с впечатляващи нови функционалности.

На събитието беше показана и най-новата версия на ZenBook S (UX391FA), който към този момент разполага с впечатляващите до 20 часа живот на батерията, както и Zen AiO 27 (Z272) – компютър от вида all-in-one, който разполага с нов system-in-base дизайн. Новите модели са обединени от тематиката за освобождение на изобретателната сила и въплъщават духа, прочут от мотото на компанията „ ASUS в търсене на невероятното “ (ASUS In Search of Incredible).


ZenBook 13 / 14 / 15
ZenBook 13, 14 и 15 показват очарователния нов безрамков ASUS NanoEdge екран с 95% съответствие на екрана към тялото. Моделите имат също ултра – стилен дизайн, който включва неповторимия ErgoLift механизъм, подобряващ удобството при работа с клавиатурата. ZenBook 13 и 14 разполагат с нов NumberPad – новаторска числова клавиатура с LED подсветка, вградена в тъчпада. И трите модела се отличават с висока продуктивност, обезпечена от последния quad core 8th Generation Intel® Core™ i7 процесор с интегриран Gigabit Wi-Fi, усъвършенстван за Intel® Wireless-AC 9560, както и NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q графична карта.
ZenBook Flip 13/15
ZenBook Flip 13 и 15 са конвертиращи се (превръщащи се в преносим компютър и таблет) 13.3-инчов и 15.6-инчов модели, които са с 10% по-малки, спрямо предходни артикули от същата серия. Създадени са да бъдат гъвкави, мощни и извънредно портативни. Разполагат с четиристранни безрамкови NanoEdge екрани с 90% съответствие на екрана към тялото, които разрешават цялостния дизайн да е доста по-компактен с неповторим въртящ се на 360° ErgoLift шарнир, който елементарно може да промени позицията на клавиатурата.

И двата модела включват опция за бърз логин в системата, чрез биометричната технология Windows Hello, а ZenBook Flip 13 разполага и с новаторския NumberPad тъчпад с двойна функционалност. ZenBook Flip 15 и 13 са оборудвани с най-новите 8th Gen Intel® Core™ i7 процесори, с интегриран Gigabit Wi-Fi, усъвършенстван за Intel® Wireless-AC 9560, а ZenBook Flip 15 има също високопроизводителна графична карта NVIDIA® GTX 1050 Max-Q. Камерите им са усъвършенствани за приложения от вида mixed-reality (смесена реалност), които разрешават на потребителите да взаимодействат с 3D виртуални обекти във физическия свят.


ZenBook Pro 14
ZenBook Pro 14 мобилната опция на 15.6-инчовия ZenBook Pro 15. Той включва футуристичната иновация ScreenPad, основана от ASUS, която трансформира метода, по който потребителите работят и взаимодействат със своя преносим компютър. Моделът има изключителна продуктивност, събрана в тъничък, лек и грациозен дизайн. Оборудван е с 8th Generation Intel® Core™ i7-8565U процесор с интегрирана технология Gigabit Wi-Fi и NVIDIA®  GeForce®  GTX 1050 Max-Qdiscrete графична карта. Разполага с ErgoLift технология и 14-инчов NanoEdge FHD екран с ултратънки рамки, предоставящи разширено образно преживяване. Сред преимуществата на ZenBook Pro 14 са също опция за бърз достъп посредством лицево различаване, както и вградена поддръжка на Windows Cortana и Amazon Alexa.
ScreenPad технологията еволюира
С новите преносими компютри идват и редица нови приложения за революционната технология ScreenPad на ASUS. Интелигентният тъчпад, възприеман от мнозина като пълностоен втори екран, към този момент има приложения като Adobe Sign, Handwriting и SpeechTyper, а обновеният ASUS Sync прави по-лесна интеграцията на моделите, поддържащи ScreenPad със смарт телефони. Всички нови приложения са налични за събаряне през менюто с настройките на ScreenPad. А на адрес https://www.asus.com/ScreenPad-Tutorial/ има онлайн туториал за работа с новаторската тъчпад технология.
ZenBook S (UX391FA)
ZenBook S (UX391FA) е премиум 13.3 инчов ултрапреносим Windows 10 преносим компютър, който е усъвършенстван за икономисване на сила и батерията му може да издържи впечатляващите 20 часа с едно зареждане. Това обаче не е за сметка на продуктивността – моделът разполага с най-новите Intel Core процесори от осмо потомство. Тези усъвършенствания го вършат подобаващ за консуматори, които са непрестанно в придвижване, само че се нуждаят и от висока продуктивност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР