Технологът и административен директор на СИС Индъстрис инж. Йовко Йовков

...
Технологът и административен директор на СИС Индъстрис инж. Йовко Йовков
Коментари Харесай

Шеф на "Винпром Карнобат": Намерената тръба е обикновен кран за проверка

Технологът и административен шеф на " Разузнавателна служба на Великобритания Индъстрис " инж. Йовко Йовков опроверга Агенция " Митници " за откритите тръби и кран, през които се източвали незаконно огромни количества алкохол от " Винпром Карнобат ".

Това разкриха по-рано през днешния ден на брифинг от Митниците, само че съгласно Йовков това в действителност е кран за инспекция на системата и в случай че бъде отворен, може да бъде доста рисково, което автоматизирано изключва вероятността оттова да се придвижва алкохол.

" Тръбата, за която приказват митниците, че са разкрили във винзавода в гара Церковски, е инсталиран преди две години кран. Ако инцидентно го отворим, както настояват митничарите, ще гръмне и ще вдигне във въздуха целия цех и гара Церковски. Тези 70 % пари ще се изпарят в атмосферата, цялото помещение ще се насити с алкохолни пари, а както всички знаете, те са мощно взривоопасни ”, разгласи инж. Йовков за " Флагман ".

" Тръбата в действителност е елементарен кран за инспекция на херметичностни уреди. Целта ѝ е с нея да ревизираме дали няма приключване на алкохолни пари. През тръбата, на която е инсталиран кранът, циркулира течностно-парна примес с ритъм 80-85 градуса. Приблизителното съответствие на алкохолни пари и алкохолна течност е 70 към 30. При взимане на проба от митниците пробните им шишета се деформираха, тъй като температурата е над 80 градуса. Това се прави, с цел да се пречисти максимално  спиртът. Тоест да предложим на хората алкохол и спиртни питиета с оптимално качество. Прословутият кран софтуерно стои непрекъснато затворен, другояче ще нарушим режима на работа ", изясни административният шеф на " Разузнавателна служба на Великобритания Индъстрис ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР