Техническият директор Паоло Малдини и футболният директор Фредерик Масара напуснаха

...
Техническият директор Паоло Малдини и футболният директор Фредерик Масара напуснаха
Коментари Харесай

Легендата Паоло Малдини напусна Милан

Техническият шеф Паоло Малдини и футболният шеф Фредерик Масара напуснаха постовете си в Милан, оповестиха медиите в Италия, предава Българска телеграфна агенция.

Раздялата идва малко повече от 24 часа след края на сезона в италианското състезание, в което " росонерите " приключиха на четвърто място.

Във вторник Малдини и Масара са имали среща с клубния президент Гери Кардинале по отношение на политиката на клуба. Срещата е минала на висок звук и е било решено, че Малдини и Масара ще изоставен постовете си.

Паоло Малдини е една от най-големите митове в богатата история на Милан. Той бе дълготраен капитан на клуба, като игра за първия тим в продължение на 25 години сред 1984 и 2009 година. В този интервал той завоюва седем пъти купата в Серия " А " и пет пъти трофея в Купата на европейските първенци, който по-късно се преименува на Шампионска лига.

През 2018 година той се завърна в клуба като шеф по спортната тактика, а година по-късно бе нараснал в механически шеф. През 2022 година Милан завоюва първата си купа за последните 11 сезона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР