Техническият директор на Милан Паоло Малдини може да помогне на

...
Техническият директор на Милан Паоло Малдини може да помогне на
Коментари Харесай

Малдини работи за едно последно добро дело в Милан

Техническият шеф на Милан Паоло Малдини може да помогне на клуба да преподпише с Джанлуиджи Донарума като последна задача, преди някогашният капитан на " росонерите " да напусне клуба. Calciomercato.com твърди, че вратарят ще удължи контракта си през идващите седмици, като настоящия му подобен изтича през юни следващата година. Това би било последното нещо, което Малдини ще направи, преди да напусне поста на шеф в Милан. Легендата е пред разлъка поради възможното идване на Ралф Рангник.

Вратарят е едно от бижутата на Милан и съумя да се потвърди като един от най-хубавите вратари в Европа и света. На доктрина, в случай че не подпише нов контракт със настоящия си клуб, Донарума ще има опцията да стартира договаряния с други тимове още през януари, като има време да избере най-подходящата оферта за себе си.
 Пандемията бави договарянията сред Донарума и Милан
Той надали ще има желанието да понижи заплатата си при възможен нов договор. Евентуална договорка обаче, която би го оставила в Милано, ще подкрепи на Милан във финансово бъдеще на клуба.

Сайтът счита, че в случай че договорът на Донарума изтече и той напусне тима за без пари, то това би било голям финансов удар за клуба и Малдини е решил да предотврати този излаз от обстановката и няма да остави тази задача за своя предстоящ правоприемник.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР