Tехническият директор на Лудогорец Козмин Моци представи новото попълнение на

...
Tехническият директор на Лудогорец Козмин Моци представи новото попълнение на
Коментари Харесай

Лудогорец представи официално румънския халф

Tехническият шеф на Лудогорец Козмин Моци показа новото попълнение на отбора Дорин Ротариу. Румънският халф подписа с първенците в сряда, като в четвъртък дойде в лагера на тима в Австрия.
Снимка: ludogorets.com  Лудогорец показа публично румънския халф
" Добре пристигнал, Дорин. Вярвам, че бързо ще се адаптираш в нашия тим и ще окажеш помощ за постигането на задачите ни в шампионата и евротурнирите ", обърна се Моци към сънародника си.

" Щастлив съм, че върша подобен трансфер. Идвам в тим с шампионски нрав, който играе на високо равнище. Вярвам, че ще оказа помощ за следващите триумфи на Лудогорец ", бе първият коментар на Дорин Ротариу, който запоследно игра в казахстанския Астана. Смятам, че съм най-силен като десен халф, само че мога да играя и като нападател или зад нападателя. Вече разговарях с треньора Валдас Дамбраускас. Надявам се бързо да вляза във форма и да съм разполагаем ", добави Ротариу.

Снимка: ludogoreСнимка: ludogorets.comts.com  Лудогорец показа публично румънския халф
В четвъртък вечерта румънският халф направи първа подготовка с тима в базата в Бад Харинг. Той може да вземе присъединяване в някои от идващите контроли на тима в Австрия. На 19 юни Лудогорец играе с Клуж, а по-късно са дуелите с Ференцварош и ЛАСК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР