Технически партньор от 2017 година, тази година PANASONIC става официален

...
Технически партньор от 2017 година, тази година PANASONIC става официален
Коментари Харесай

Panasonic става официален партньор на тазгодишния филмов фестивал в Кан

Технически сътрудник от 2017 година, тази година PANASONIC става формален сътрудник (телевизия, видео, фото) на филмовия фестивал в Кан, чието 72-ро издание се провeжда от 14 до 25 май 2019 година в Кан.
ХОЛИВУД ВЪВ ВАШИЯ ДОМ


Известен със своя опит и тясното си съдействие с няколко огромни кино студия и продуцентски компании в Холивуд, PANASONIC е софтуерен пример в региона на малкия екран. Най-новият процесор HCX PRO Intelligent, точно надъхан в Холивуд, превъзходното качеството на картината, с помощта на съдействието с известни колористи и THX документът вършат PANASONIC водеща кинематографична марка.

Затова, тази година PANASONIC навлиза по-дълбоко в партньорството си с филмовия фестивал в Кан за разпространение на Седмото изкуство.

Компанията ще конфигурира над 100 OLED и LED екрана и Blu-ray плейъра покрай Фестивалния замък, с цел да излъчва извънредното наличие на събитието.

Филмовият фестивал в Кан, едно от най-популярните събития в света, чака над 40 000 гости, в това число 4500 журналиста и фотографи от 161 страни. Това е чудесна опция за PANASONIC да показва професионалното качество на картината си пред експертна публика.
LUMIX S, ПЪЛЕН ФОРМАТ БЕЗ КОМПРОМИС
 PANASONIC LUMIX за първи път става формален сътрудник за снимка на филмовия фестивал в Кан.

Професионалистите, и по-специално 400 фотографа, които отразяват събитието тази година, ще имат опция да се срещнат с новите фотоапарати на PANASONIC – LUMIX S1 и S1R.

Тези модели пълноформатни безогледални фотоапарати са оборудвани с 5-осев двоен стабилизатор на облика, снимат 4K 60p видео, устойчиви са на прахуляк и водни пръски, и могат да бъдат употребявани при ниски температури до -10°C.

По време на фестивала, LUMIX ще показа своите фотоапарати LUMIX S1 и S1R на записаните професионални фотографи край басейна на хотел Majestic.

Те ще имат опцията да се срещнат с новите фотоапарати, дружно с тяхната екосистема, да ги тестват за няколко часа, водени от екипи и фото-посланици на PANASONIC.

Нещо повече, няколко майсторски класа на Оливие Анриго, професионален фотограф и дипломат на LUMIX, ще разкрият всяка загадка и цялостния капацитет на тези изключителни фотоапарати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР