Техеран. Иран предаде на европейски представители две проектоспоразумения за отмяна

...
Техеран. Иран предаде на европейски представители две проектоспоразумения за отмяна
Коментари Харесай

Press TV: Иран предаде на европейски дипломати две проектоспоразумения за отменя на санкциите

Техеран. Иран съобщи на европейски представители две проектоспоразумения за анулация на глобите и отговорностите на Техеран по нуклеарното съглашение, съобщи Press TV .

„ Иран дава на европейците два приключени плана (за споразумения) по отношение на премахването на глобите и уговорките за атома “, разгласи малкия екран.

Във Виена се водят договаряния за възобновяване на Съвместния изчерпателен проект за деяние по отношение на иранската нуклеарна стратегия и премахването на глобите на Съединени американски щати против Иран; шестият кръг завърши на 20 юни.

По данни на дипломати работата по възобновяване на договорката е приключена съвсем на 90%, към момента има политически моменти, свързани със отговорностите на Съединени американски щати и с това по какъв начин Вашингтон ще ги извърши в бъдеще. В края на октомври съветникът на американския президент Джо Байдън по националната сигурност Джейк Съливан разгласи, че Съединени американски щати са подготвени да възобновят добросъвестните договаряния с Иран, с цел да се върне страната към нуклеарното съглашение.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР