Театралният фестивал “София моно започва на 11 юли и ще

...
Театралният фестивал “София моно започва на 11 юли и ще
Коментари Харесай

Цяла седмица гледаме моноспектаклите на Камен Донев -

Театралният фестивал “София моно " стартира на 11 юли и ще продължи до края на месеца в обичайна си локация - парка на Военната академия, оповестяват уредниците.

Акцент в програмата на събитието е - от 11 до 15 юли. Тя включва пет вечери със спектаклите на артиста. Сред тях е софийската премиера на “Уют ” и “Мартин, Данчо и майка ми ” по текст на Камен Донев, в осъществяване на актрисата Албена Колева.

Премиерен за сцената на “София моно " е и моноспектакълът “Плач на ангел " на Христо Мутафчиев. Талантливият Димитър Живков ще показа за първи път и постановката под негова постановка – “4 дами без 4 G ”, която е осъществена с трупата на казанлъшкия трагичен спектакъл.

“Театър 199 ” се включва с “Хаос " на режисьора Марий Росен и с присъединяване на Йоана Буковска-Давидова, Елена Атанасова и Радина Думянин. Актьорът Алексей Кожухаров показва две постановки, а “Пощенска кутия за детски приказки " ще е за най-малките почитатели на фестивала.

Всички помним Камен като Учителя в " Улицата " на Теди Москов - от този момент насам аткьорът построи гигантска кариера, мислейки, пишейки, хиреографирайки и играейки моноспектаклите си.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР