Те ще предложат уникална палитра от вкусове и преживявания за

...
Те ще предложат уникална палитра от вкусове и преживявания за
Коментари Харесай

Европейски топ готвачи се вихрят в кухнята на InterContinental

Те ще предложат неповторима палитра от усети и прекарвания за гостите на формалното събитие във връзка представянето на първия хотел от веригата InterContinental Hotels & Resorts в България, който се намира на площад „ Народно заседание “ и е с впечатляваща панорама към храм-паметника „ Александър Невски “. Хотелът у нас е част InterContinental Hotels Group (IHG®) - най-големият първокласен бранд в света със 70-годишна история.

Освен от изключителната панорама, гостите на хотела в София могат да се възползват още от 194 първокласни и удобни стаи, оборудвани с най-съвременни технологии. Всеки един от хотелите на марката, в това число този в България, предлага първокласни услуги на своите клиенти, които са комбинирани с локален know-how. Дискретният разкош е надълбоко заложен в почерка на марката. InterContinental Hotels & Resorts е създал стратегия за лоялни клиенти, наречена InterContinental Ambassador, която включва късно освобождение на стаите, безвъзмездни уикенд нощувки и освежаващи питиета при идване на гостите. Екслузивният Club InterContinental Lounge предлага самостоятелно обслужване и изключителни привилегии, които вършат престоя на гостите специфичен.

Блестящата си кариера началник Тео Рандал построява в редица интернационално известни заведения за хранене, като към екипа на InterContinental в Лондон през 2006 година Страстта му към качествената и разнообразна храна се поражда от многочислените ваканции, които прекарва в Европа през детските си години. Известен с неповторимия си прочит на шедьоврите на италианската кухня, Тео ловко печели сърцата на хиляди почитатели и кулинарни критици по целия свят.

С убеждението, че всяко ядене би трябвало да има своята неподправена еднаквост и да споделя неповторима история, началник Артур Февре удивява всеки, вкусил известната му паста и изкушаващи десерти. Спечелил влиятелния Championnat de France du Dessert на възраст от едвам 21 години, той постоянно споделя, че десертът трае единствено 5 минути, само че тези 5 минути са олицетворение на най-красивите удоволствия в живота. Това сигурно е мнението и на всички фенове на качествената кухня, пробвали шедьоврите в фамозния му ресторант в InterContinental Bordeaux.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР