Те са открили специфични антитела, които показват картина, позната от

...
Те са открили специфични антитела, които показват картина, позната от
Коментари Харесай

Норвежки учени: Съсиреците след ваксинация с „АстраЗенека“ са имунен отговор на организма

Те са разкрили „ характерни антитела, които демонстрират картина, позната от други области на медицината и провокирана от съответни лекарства “.

Норвежки медици настояват, че са разкрили повода за появяването на странични резултати след имунизиране с „ АстраЗенека “, съобщаваместният вестник „ Верденс Ганг ”.

Става въпрос за мощен имунен отговор, провокиран от имунизацията. Така обобщава проучването им проф. Пол Андре Холм в изявление за изданието.

Група медици от болница „ Риксхоспиталет “ под управлението на Холм са работили интензивно, с цел да схванат за какво трима здравни служащи на възраст под 50 години са признати с огромни кръвни съсиреци след имунизиране с препарата на „ АстраЗенека “.

„ Нашата доктрина, че става въпрос за мощен имунен отговор, който с огромна възможност е провокиран в резултат на имунизацията, е доказана. Открихме характерни антитела у тромбоцитите, които демонстрират картина, позната от други области на медицината и провокирана от съответни лекарства ”, сподели проф. Холм.

„ Нищо друго, с изключение на имунизацията, не може да изясни появяването на този имунен отговор, защото става въпрос за характерни антитела “, добавя Холм.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР