Те, по принцип, са очарователни, но в началото, ако започнат

...
Те, по принцип, са очарователни, но в началото, ако започнат
Коментари Харесай

Мъжете от тези три зодии са истински кошмар за жените

Те, по принцип, са очарователни, само че първоначално, в случай че стартират да се съмняват в избора си, могат да се трансфорат в същински чудовища...
Животът не се раздели на черно и бяло, само че мъжете от някои знаци на зодиака, изключително в случай че не са сигурни в възприятията си, могат да изтощят цялата ви душа. Те ще се мъчат да се домогнат до вас с всички сили и благоприятни условия, само че на избран стадий от връзката могат да се трансфорат в същински чудовища.
Рак
Раците, по предписание, са прекомерно прочувствени. Те постоянно просто не знаят какво да вършат със себе си и страстите си, от които имат в големи количества, че им е невероятно да се оправят с тях.
Ако този човек ви обича, той ще ви обича цялостен живот. Но в случай че по някаква причина той се чуди дали желае да бъде с вас, дали сте задоволително добра за него, по-добре бягайте. Защото това прочувствено изтезание може да продължи доста дълго, до момента в който не ви изтощи прочувствено до основи.
Козирог
Козирозите се пробват да държат всичко под надзор и когато нещо се обърка и не се случи както са го възнамерявали, или, не дай Боже, решите да ги зарежете, те стартират да подвигат доста звук и да основават проблеми.
 Как отмъщаваш съгласно зодията Как отмъщаваш съгласно зодията
Хората, които са родени под другите зодиакални значи, отвръщат по друг метод на ударите против себе си. Една резервират самооблада...
С Козирог е доста мъчно да се справите, изключително в случай че не сте съгласни с визията му за връзката. Той няма да се промени и в случай че не можете да го приемете, безшумно, само че решително напуснете този транспортен съд.
Телец
Още един другар с рога, който може да ви скъса нервите. Телецът може да бъде много безапелационен и придирчив и сходно на Козирозите, той не може да одобри друга от неговата позиция.
За тях е по-лесно да наскърбяват, в сравнение с да вършат похвали. И когато са в потрес, и е доста по-разумно да се спасяваш с бяг, те не съумяват да овладеят гнева си. Следователно, в случай че се съмнявате, по-добре е да оставите Телеца да се блъска със личното си отражение в огледалото и да тръгнете по другия път.
Разбира се, от всяко предписание има изключения, само че това е обичайна реакция на трите зодии в сходна обстановка. Не рискувайте да си съсипете живота, в случай че възприятията не са същински.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР