Те изнудваха айтоски бизнесмен за 50 000 лева. Като заплашили,

...
Те изнудваха айтоски бизнесмен за 50 000 лева. Като заплашили,
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Няма Да Повярвате Какъв План Е Скроила Софи Маринова, За Да Си Върне Колосалните Борчове!

Те изнудваха айтоски предприемач за 50 000 лв.. Като заплашили, че ще гръмнат него и фамилията му, в случай че не получат парите.

Преди броени дни някогашният охранител тихомълком се е споразумял с прокуратурата, че е изнудвал богаташа. Заради което евентуално до края на април той ще излезе на независимост.

Идеята на Софи Маринова е до лятото двамата да минат под венчило. Гласовитата ромка към този момент е почнала да написа поканите. Тя има желание да предложения по-изявените босове в страната. Тя към този момент е поканила Киро Японеца, Ицо Папата и Цветелин Кънчев.

Софи Маринова измислила точно по този метод да си заплати големите борчове. Тя пръснала доста пари около окошарването на обичания й. Тя едвам свързвала двата края макар многочислените си и скъпо платени участия.

Неуката ромка харчела с необятни пръсти и затънала в големи борчове. Певицата дължи 302 907 лв. на една от най-крупните родни банки. Сумата набъбнала от главница, лихви и санкции за закъснение.

Освен това фолкаджийката има изпълнителен лист за спомагателни 46 бона за такси по дело и разходи за съдия-изпълнител. Тя не е върнала и други 30 000 лв. на компания за бързи заеми.

Заедно с възнаграждения за юристи, правосъдни такси и наказателни лихви е натрупала още толкоз пари. Заради което две от компаниите й към този момент са запорирани, демонстрира информация в Търговския указател.

Софи Маринова се стреснала, че може да й вземат жилището в столицата и къщата й в Етрополе, в случай че не си връща задълженията.

Това била и една от аргументите да взе участие в „ Капките ”. И клекнала на хонорар в размер на 35 000 лв., който бил малко по-голям от този на Златка Райкова.

Но парите нямало да й стигнат за нищо. Затова решила да мине под венчило с Гринго напълно скоро. Още повече, че Тони Стораро се похвалил, че след сватбата със сина му Фики е напред с към 500 000 лв..

Ромските сватби са известни със свояна претрупаност и помпозност. Гостите дават доста пари, с цел да засвидетелстват позицията си в обществената подчиненост.

Заради това Софка имала желание да предложения всички известни ромски богаташи, предприемачи, глави на кланове и патриарси на главните семейства.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР