Те имат свободата да се събудят, където пожелаят. Имат повече

...
Те имат свободата да се събудят, където пожелаят. Имат повече
Коментари Харесай

TikTok полудя по тренда да нямаш деца

Те имат свободата да се разсънят, където пожелаят.

Имат повече пари за себе си. Разполагат и със успокоение и тишина.

Това са единствено част от аргументите, които хората показват като предимство, защото нямат деца. Темата предизвика стотици консуматори на TikTok да основат вдъхновяващи видеа. Новата мода потегля от новозеландската инфлуенсърка Дани Дънкан.

Ако си на възраст над 30 години и нямаш деца, желая да разкажеш какво харесваш в това, приканва почитателите си Дани. От март до момента поканата й е генерирала над 700 000 гледания, написа insider.com.

Питането й е предизвикано от непрекъснатите й срещи с майки и татковци, които я твърдят, че животът й е печален и уединен.
@danni___duncan Flipping the narrative #childfreebychoice#childfreetiktok#childfreemillennial♬ original sound - Danni Duncan Последователите на Дани не се забавят със своите отговори. Много от тях са тагнати с хаштага #childfreebychoice.

4Празнувам 30-ия си рожден ден на брега на Кения в най-красивата къща за отмора. Не мога да си показва това възможно/спокойно, в случай че имах деца! " Този пост на @clementinelarue е съпроводен с кадър на впечатляващия интериор на къщата, за която приказва.
@clementinelarue#duet with @danni___duncan #childlessmillenial#kenya#30♬ original sound - Danni Duncan За @rubysunset20 отсъствието на деца й дава опция да опакова багажа си и да се насочи на почивка във всеки един миг.
@rubysunset20#duet with @danni___duncan there are some major perks???? #over30#nokids#minivacation♬ original sound - Danni Duncan За @trashcaptain пък става дума за финансова независимост. "Всички мои пари са МОИ пари. Мога купя каквото желая. Да отида където желая. И най-сетне да си разрешава да купя къща! "

Дънкан е на 32 години и се надява да способства за приемането на концепцията, че е изцяло обикновено дамите да не желаят да имат деца. Противно на това, което хората мислят, тя няма неприятно отношение към родителите или децата.

Смятам, че колкото повече приказваме намерено за това, толкоз повече хората ще се усещат спокойни да разкрият позицията си. Приятно е, когато знаеш, че има доста хора като теб, споделя Дънкан. Тя е сюрпризирана от преди всичко позитивните мнения на своите почитатели.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР