В редакцията на Plovdiv24.bg получаваме все повече сигнали от клиенти,

...
</TD
>В редакцията на Plovdiv24.bg получаваме все повече сигнали от клиенти,
Коментари Харесай

Сигнал от Пловдив: Закупих прясно мляко на промоция, но се оказа, че срокът на годност е бил до 24.01.

В редакцията на Plovdiv24.bg получаваме от ден на ден сигнали от клиенти, закупили стока с изминал период на валидност. Често сигналите са против огромните хранителни вериги в града.

" Закупих прясно мляко от огромна верига в Пловдив. В бързината не обърнах внимание на периода на валидност, както и това, че въпросната стока беше на промоция. Оказа се обаче, че срокът на валидност е бил до 24.01.2023. Тук грешката е и моя, че не погледнах етикета на самата стока.

Призовавам всички клиенти да ревизират периодите на валидност преди да закупят дадена стока. Явно всички артикули, които понижат, са с изминал период на валидност. ", гласи най-новият сигнал на наш читателка.

Plovdiv24.bg приканва потребителите би трябвало да са най-бдителни във връзка с пресните и охладени артикули и да не разчитат, че от съответния магазин ще са си свършили съзнателно работата. Те имат най-кратък период на валидност. Ако на тях е изписано да се употребяват преди дадена дата, този съвет би трябвало да се следва прецизно. Пресните меса и яйца, млечните артикули са измежду евентуално най-опасните артикули, които могат да провокират здравословни проблеми, в случай че се употребяват след приключване на периода на валидност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР