.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Явно това е седмицата на големите

...
.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Явно това е седмицата на големите
Коментари Харесай

Detroit: Become Human излиза и за PC

.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5c93a9ae9539e_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Явно това е седмицата на огромните анонси.
Epic Games организира през вчерашния ден специфичната среща State of Unreal, на която направи няколко анонса, кой от кой по-голям. Както евентуално сте чели, по-рано този месец, компанията разгласи значими промени, които предстоят за магазина им в идващите няколко месеца. А през вчерашния ден споделиха повече информация за някои от огромните игри, които ще дебаркират в тяхната платформа.

Студиото разгласи, че е сключило съглашение с Private Division, издателския клон на Take-Two за публикуването на идната огромна игра на Obsidian, The Outer Worlds, заглавие, което се чака от доста от почитателите на истинския Fallout. Играта ще се предлага през първата си година само в Epic Games Store и Windows 10 Store.

Друга игра, която приковава вниманието на мнозина – Ancestors: The Humankind Odyssey – от основателя на Assasin’s Creed, Патрис Дезиле, също ще остане единствено в магазина на компанията през първата си година.
.td_uid_41_5c93a9ae9511d_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5c93a9ae9511d_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Заедно с това, Epic уголемяват съдействието си с Ubisoft, като The Division 2 няма да е единствената игра, която ще се появи в магазина. В него ще влязат, както бъдещи, по този начин и към този момент излезли игри на студиото. Кои ще са те, ще се разбере в идващите месеци.

Новината, която считам обаче, че се откроява, е съглашението сред Epic и Quantic Dream, посредством, на което за PC ще излязат Heavy Rain, Beyond: Two Souls и Detroit: Become Human. Както знаете, по-рано тази година, от студиото на Дейвид Кейдж оповестиха упоритостта си да издават повече планове за PC, и ето, че това е реалност.

Сред обявените други заглавия, които се появяват първо в Epic Games Store ще са Phoenix Point на Snapshot Games, Control на Remedy Entertainment, Journey to the Savage Planet на Typhoon Studios, Dauntless на Phoenix Labs, The Cycle на Yager, Afterparty на Night School Studio, The Sinking City на Frogware и други

Epic се похвалиха също по този начин, че магазинът има към този момент 85 милиона потребителя. Любопитно звучи разкритието, че Metro Exodus, последната игра от известната поредност по претекстове от книгите на Дмитрий Глуховски, се е продала в два и половина пъти повече в техния магазин от Metro Last Light в Steam.

И на последно място, Epic анонсира още един договор за съдействие – с Humble Bundle, което ще разреши на разработчиците да продават игри на Epic Games Store през Humble Store, включително и ексклузиви. Първоначалният проект е Humble да продава ключове, които ще важат в Epic Games Store, а в бъдеще потребителите ще могат да свързват сметките си в Humble и Epic и да вършат директни поръчки. Epic няма да търси дял от приходите от игрите, които се продават през Humble Store.
.td_uid_43_5c93a9ae955af_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5c93a9ae955af_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР