Търсенето на къщи в районите около големите градове остава сериозно.

...
</TD
>Търсенето на къщи в районите около големите градове остава сериозно.
Коментари Харесай

Продължават да се търсят къщи в близост до Пловдив

Търсенето на къщи в регионите към огромните градове остава съществено. Спрямо предходното тримесечие на 2022г, през третото се регистрира растеж при търсенето на къщи. Профилът на купувачите в огромен % от случаите се свежда до фамилии на междинна възраст със постоянни приходи. Те имат условие за по-спокоен метод на живот, само че в това време търсят и непосредственост до огромния град.

Обикновено могат да си разрешат работа от у дома и са подготвени да изтеглят заем за удобен дом, който да бъде измежду природата.

Търсят се къщи в софийските квартали Драгалевци, Симеоново, Бояна, Владая, " Банкя ", Лозен, Панчарево, Бистрица, Нови Искър, Волуяк и други.

Цените на къщите са в диапазон от 200 000 и могат да доближат до 700 000 евро, а в някои случаи и над 1 000 000 евро, според от региона, в който се намира парцелът, положението му и други

Засилен интерес към имоти за момента не се следи по отношение на предишното тримесечие на годината. 

Цените им са в доста необятни граници от 50 000 до 300 000 – 400 000 евро в регионите към София, а в самия град са и доста по-високи, като могат да доближат и до 2 000 000 евро.

Продължават да се търсят къщи наоколо до Пловдив. Клиентите търсят по едно и също време успокоение и опция за отдалечена работа. Предпочитани са селата от Родопската яка, само че купувачите се оглеждат за парцели и в по-равнинните местности, наоколо до индустриалните зони на града, регистрира разбор на Arco Real Estate.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР