Служители на охранителна фирма в Бургас са задържани за побой,

...
</TD
>Служители на охранителна фирма в Бургас са задържани за побой,
Коментари Харесай

Брутални сцени край Капчето

Служители на охранителна компания в Бургас са арестувани за побой, оповестиха от ОДМВР-Бургас. Случаят е от 24 март т.г.

В Четвърто Районно ръководство – Бургас е получено известие от 50-годишен бургазлия за това, че станал очевидец на случай в региона до спирка " Капчето ", при който двама чиновници от охранителна компания нанасят удари в региона на лицето на лидер на автомобил, паркиран зад различен автомобил на бул. " Захари Стоянов ".

Бургазлията се намесил за попречване на зародилия спор, при което двамата мъже насочили експанзията си към него и единия от тях го заплашил, държейки нож в ръцете си.

Малко по-късно в Четвърто Районно ръководство – Бургас се явил и потърпевшият – различен 50-годишен бургазлия, който декларирал, че до момента в който управлявал персоналния си автомобил " Рено Канго ", с бургаска регистрация, извършвайки " изпреварване ", лимитирал придвижването на длъжностен автомобил на охранителна компания, намиращ си в лявата пътна лента.

В региона до спирка " Капче " -то на бул. " Захари Стоянов " сред пътуващите в засечения автомобил и 50-годишния бургазлия зародил спор, в резултат на който му е нанесен удар, довел до кръвотечение от региона на носа. При осъществения обзор в УМБАЛ - Бургас не са открити фактури по носа и челюстта.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас е открита самоличността на чиновниците от охранителната компания – това са двама бургазлии на възраст 23 и 25 години, които са арестувани за период до 24 часа. Работата по случая продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР