Район Западен“, община Пловдив, кани всички на празник. Събитието ще

...
</TD
>Район Западен“, община Пловдив, кани всички на празник. Събитието ще
Коментари Харесай

В Пловдив предстои празник

Район " Западен “, община Пловдив, кани всички на празник. Събитието ще се организира през днешния ден от 10:30 часа на обновената алея до Братската могила на бул. " Свобода “, оповестиха от кметството

Официалното разкриване е в 10,30 часа. Началото на събитието ще даде Димитър Колев – кмет на региона. В 10:45 часа стартира " Панаир на спорта и хвърчилата “, като присъстващите ще могат да се записват за присъединяване в лотария. Предвидени са демонстрации по баскетбол от Академик Пловдив и по лека атлетика от Семеен кодекс " Актив “. Ще има и открит урок от Фитнес център Hammer gym.

Програмата продължава в 12:15 часа с конкурс за здравословен метод на хранене " Семеен пикник “. Организаторите приканват всички присъстващи да донесат домашно приготвена здравословна храна, като по този метод ще имат късмет да завоюват премия. На празника ще участва и спечелилият от седмия сезон на " Мастършеф “ Мария Жекова, която ще даде скъпи препоръки и ще оцени ястията. За най-запознатите с тематиката ще има викторина " Аз познавам здравословните храни “, планувани са и дарове.

В 13:00 часа ще се организира модулът " Живей интензивно с домашния любим “. Планирана е и викторина на тематика " Спазвам разпоредбите за придвижване по пътищата “. В събитието ще има и дегустация на здравословен шоколад. Кулминацията на празника е в 13:30 часа, когато ще бъде изтеглена и огромната премия – велосипед.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР