Полицейски тормоз - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си

...
</TD
>Полицейски тормоз - така читател на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си
Коментари Харесай

На прозореца ли да го залепя, или ще вземеш фиша?

Полицейски тормоз - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата медия. Публикуваме описа му с незначителна редакторска интервенция:

" Внимавайте родители - на паркинга пред магазин " Хиполенд " в Пловдив. Поредният полицейски произвол, на 1 юни глобяваха всички родители, които са решили да зарадват децата си на хубавия празник. Магазинът си има личен паркинг с улица, обособена от улицата против " Метро " (ул. " Недко Каблешков " ). Както сами можете да ревизирате в Гугъл. 

Не разбирам по какъв начин чакат с такова държание да върнат доверието ни към полицията. След като попитах за какво съм санкциониран, ми беше отговорено, че съм бил на улица и съм задръствал придвижването. Може да съм спрял погрешно, като съм запушил два автомобила, само че майка ми беше в нашата работеща кола и когато попита за какво ни глобявате на паркинг, служителят на реда най-арогантно й отговори “На прозореца ли да го залепя, или ще вземеш фиша? " Без никакво пояснение.

Докато излизах от " Хиполенд ", плащайки леглото на детето ми, което лишава 5 минути и чакайки да отида на рампата, която е зад магазина, видях един господин по какъв начин чакаше жена си, още веднъж в колата, до момента в който тя взимаше играчка за детето им, и той получи санкция.

Може полицията в този случай “да си прави работата ", само че когато подадохме сигнал на 112 за мощен звук в 4 сутринта, никой не се отзова. Не съм за 20-те лв. санкция, допускам и останалите санкционирани жители, имайки поради цените в магазина, само че за какво скапват светлия празник и ни глобяват на несъществуваща улица? "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР