Пловдивският окръжен съд освободи под гаранция 41-годишната Анка Михайлова, обвинена

...
</TD
>Пловдивският окръжен съд освободи под гаранция 41-годишната Анка Михайлова, обвинена
Коментари Харесай

Срещу 3000 лева пуснаха майката на починалото в Пловдив дете

Пловдивският областен съд освободи под гаранция 41-годишната Анка Михайлова, упрекната че по несъобразителност е умъртвила осиновената си щерка Севда.

" Постъпило е искане за изменение на мярката ѝ за неотклонение. На 9 януари магистратите са определили на Михайлова парична гаранция в размер на 3000 лв. ", оповестиха от прокуратурата.

На 23 септември вечерта в болница в Пловдив постъпи дете – момиче на 1 година и 9 месеца, което е имало контузии по главата и тялото, синини, както и следи от ухапвания. Детето е било доведено от Анка, негова майка. След осъществени прегледи и проучвания, с оглед откритите травматични увреждания, лекарите са подали сигнал на телефон 112.

Незабавно са почнали дейности по следствието за определяне на фактическата конюнктура по случая – разпити на очевидци и други. Заради спорни данни са били назначени експертизи за определяне на психологичното положение на майката и на телесните повреди на детето.

Първоначалните доказателства сочат, че контузиите по тялото на момичето са нанесени от Анка. Тя се е грижела сама за детето. По-късно детенцето умря в лечебното заведение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР