На 7 октомври (петък), от 19:30 часа, в бургаския Културен

...
</TD
>На 7 октомври (петък), от 19:30 часа, в бургаския Културен
Коментари Харесай

Гледайте филма Бягство в Културен дом НХК

На 7 октомври (петък), от 19:30 часа, в бургаския Културен дом НХК ще се състои премиерата на кино лентата " Бягство “ на Виктор Божинов. Той е трогателен трилър, сниман на фона на завладяващи пейзажи.Това е трети филм за режисьора, след касовите " Възвишение, “ събрал над 140 хиляди фенове и " Голата истина за група Жигули “, гледан от над 154 хиляди души. Прожекцията е част от афиша на V Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест.

Билетите ви чакат на касата на " Часовника. " За повече информация и резервации: 0894 898 098, Маруся Русева.

Актьорският състав на " Бягство “ включва Диана Димитрова, Александър Кендеров, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев, Венцислав Сариев. Действието се развива в Родопите. Сниман е в най-високо разположеното село в България – Чамла, на 1650 м. надморска височина. Сценарият, дело на Деляна Манева ( " Мисия Лондон “), споделя за опълчването на две радикално разнообразни групи младежи. Едните се борят да върнат живота в изоставено село, а другите ръководят комуна за наркозависими.

" Темата за спора сред две корено разнообразни общности, изповядващи разнообразни житейски философии, е изключителна значима и настояща. Живеем във времена, в които страните в целия свят още веднъж се разделят на два лагера. Едните са последователи на полезностите на демократичната народна власт като персонална независимост, тъждество, приемливост към другите и отвод от принуждение, и другите страни, в които последователно се утвърждават правилата на авторитаризма, характеризиращи се с налагане на ограничавания върху свободата на личността, послушание на властническа конструкция и потребление на насилието като инструмент. Двете общности във кино лентата могат да бъдат обсъждани като представители на тези два радикално разнообразни обществени модела “, споделя Виктор Божинов, който взе участие и в основаването на редица от най-успешните български сериали, като “Под прикритие ", “Стъклен дом " и “Връзки ".

" Бягство “ е филм за величието на Родопите. В тази история природата има извънредно значимо място. Тя е освен декор, на който се разиграва историята, а пълностоен участник в нея. Не сме пестили старания при разказването на тази забавна и трагична човешка история, която ще развълнува, както елементарните фенове в киносалона, по този начин и изкушената кинокритиката “, добавя продуцентът Галина Тонева.

Могат ли два диаметрално разнообразни свята да съжителстват дружно на сходно изолирано място и какво се случва, тогава когато те се сблъскат? Заповядайте да научите на премиерата на " Бягство “ – на 7 октомври (петък), от 19:30 часа, в Културен център НХК. Билети на касата на " Часовника “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР