Кметът разкритикува общинските съветници, че не подкрепят предложения на администрацията

...
</TD
>Кметът разкритикува общинските съветници, че не подкрепят предложения на администрацията
Коментари Харесай

Зико: Някои съветници идват на сесия да си разхождат рокличките и костюмчетата

Кметът разкритикува общинските съветници, че не поддържат оферти на администрацията в интерес на града, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Защо Асеновградско шосе стана за година и половина? Тръгна планът, стопирах го, направихме препроектиране и го завършихме. Защото нямах общински съветници на главата (когато Димитров бе регионален шеф - бел.ред.).

Питайте ги за какво не гласоподават планове в интерес на Пловдив. Загубихме 13 милиона за ново учебно заведение. Няма значение по какъв начин ще се споделя учебното заведение, загубихме 13 милиона! И 8 милиона за санирането на партийния дом загубихме. 9 милиона за почистването на река Марица от държавното управление на ГЕРБ върнахме, а в този момент апелираме.

Защото някои общински съветници идват на сесия да си разхождат рокличките и костюмчетата - ма някои, които не са се изказали нито един път. Знаете, има разказ " Мълчанието на агнетата ".

Не работим ли дружно, нещата няма да се получат. Един общински консултант върви като изоглавен от медия в медия, нямало заменена една плочка... Питахте ме, когато напуснах ГЕРБ, по какъв начин ще работя с общинските съветници от ГЕРБ. В кръгова защита съм. Който и да е на това място, обстановката няма да е друга. А има и доста " будни " жители. Накрая при доклада обаче ще видите какъв брой неща сме създали ".

Кметът Димитров се похвали, че идната седмица ще бъде открита най-модерната пречиствателна станция в България. Няма да се заплаща глобата от 17 милиона, наложена от ръководещия орган.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР