Кметът на Западен“ запали символично светлините на голямата Коледна елха

...
</TD
>Кметът на Западен“ запали символично светлините на голямата Коледна елха
Коментари Харесай

Запалиха светлините на коледната елха в Западен

Кметът на " Западен “ възпламени алегорично светлините на огромната Коледна елха в региона. Той бе подсилен в тази задача от особено пристигналия в Пловдив за събитието Дядо Коледа, деца и родители от региона.

" Нека със запалването на тези светлини запалителен и вярата във всеки от нас, че предстоят по-весели дни, изпълнени с наслада, благополучие и благополучие. Бъдете здрави, обичайте се, живейте в мир и съгласие. На Рождество Христово стават чудеса, дано тази Коледа бъде вашето знамение “, обърна се кметът на региона към присъстващите. След това всички дружно отброиха от 10 до 1 и елхата бе обляна в светлина.

Деца от детските градини в региона и възпитаници от СУ " Свети Свети Кирил и Методий “ изнесоха същински концерт преди самото запалване на светлините. С доста музика, песни и танци те дадоха самобитен старт на празниците, които изпълват месец декември. Накрая всички присъстваши извиха дълго хоро.

За трета поредна година признакът на един от най-светлите християнски празници е в центъра на напълно новия парк " Ружа “, където ще радва дребни и огромни през целия месец. Коледната елха ще остане там до Ивановден.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР