Казусът са санкционираните коли със смолянска и благоевградска регистрация на

...
</TD
>Казусът са санкционираните коли със смолянска и благоевградска регистрация на
Коментари Харесай

Още двама чуждоземци изгоряха в Пловдив

Казусът са глобените коли със смолянска и благоевградска регистрация на ул. " Гергана " е обсъден тази заран на оперативката в Оперативна програма " Общинска защита ". Директорът заяви за Plovdiv24.bg , че чиновниците са задължени да вършат фотоси на колите извършители и ни ги даде.

В съответния случай санкциите са наложени, тъй като водачите на двата автомобила са спрели по този начин, че по пешеходния тротоар не могат да минат майка с количка или неработоспособен.

" Пешеходците би трябвало да слязат на пътното платно, с цел да заобиколят колите. Това основава предпоставки за пътнотранспортно произшествие. Толеранс може да се направи, когато не се нарушават правата на едни жители за сметка на други " - разяснява Палашев. 

По мотив статията  се заформи сериозна полемика сред читателите ни. Част от хората утвърждават дейностите на Оперативна програма " Общинска защита ":

" Аз пребивавам там и съм осведомена малко с нещата всички коли се глобяват наред. Няма пловдивски, няма смолянски. Явно хората, където сътрудника споделя, че не са санкционирани, не са били там когато са минавали. Общо взето общинската защита няма благосклонност! " ; " В Пловдив глобяват наред, не е поради регистрационния номер. Виж това, че са глобили тъкмо вас си е малшанс " - пишат наши читатели. Друг четец апострофира коментара за обстановката от шефа на " Общинска защита ", че  с въпрос за какво не се глобяват колите с непознати, небългарски номера.

Служителите на Оперативна програма " Общинска защита " са длъжни да реагират, когато има подаден сигнал, напомни Палашев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР