Категорично не очаквам това да е последното заседание по делото.

...
</TD
>Категорично не очаквам това да е последното заседание по делото.
Коментари Харесай

Адвокатът на Георги: Експертизите ще установят откъде идват разминаванията в показанията на Дебора

" Категорично не чакам това да е последното съвещание по делото. Това сподели пред публицисти юрист Петко Кънев, бранител на Георги Георгиев, упрекнат за принуждение над Дебора, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  

Дебора Михайлова през днешния ден не се яви в Пловдивския областен съд на следващото съвещание по делото против Георги Георгиев. Присъства единствено нейната майка, която ще бъде разпитана. 

" Доколкото видях една от свидетелките не е открита на адреса, на който е потърсена. Ще бъде разпитана майката на потърпевшата, само че нямам доверие, че тя ще каже нещо различно от казаното до момента. Затова не очаквам промени, или нещо ново да се случи ", добави юрист Кънев.

Той продължава да е безапелационен, че са доста разминаванията в показанията на Дебора за много от събитията, много неща би трябвало да се изяснат занапред.

Предстои да бъдат изслушани и експертизите, които би трябвало да открият от кое място идват разминаванията. Това ще се случи през септември. 

" Очаквам от съдебно-медицинската експертиза заключението за черепно-мозъчната контузия, която се е  появила след това, което е забавно. Има и още доста други разминавания ", означи юристът на Георги.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР