Читатели на Plovdiv24.bg многократно сигнализират, че строителството на ул. Даме

...
</TD
>Читатели на Plovdiv24.bg многократно сигнализират, че строителството на ул. Даме
Коментари Харесай

Спря ли строителството на ул. Даме Груев?

Читатели на Plovdiv24.bg неведнъж алармират, че строителството на ул. " Даме Груев " е спряло. Пловдивчанин даже показва по кое време е станало това - 21 септември. " Идва зима. Като няма подготвеност, за какво започнаха ремонта? " - пита той.

Строителните действия са прекратени, тъй като би трябвало да се съборят две общински къщи и да се демонтират спирките от градския превоз, сподели за медията ни Бончо Бонев, шеф на компанията реализатор " Парсек груп ".

Разчистването на терена би трябвало да се направи след издаване на възлагателно писмо от администрацията. Строителят не желае да прояви самодейност, поради неприятен спомен от скорошна деятелност. При реконструкцията на първия участък  е трябвало да се направи нов светофар на кръстовището с " Македония ". Фирмата доставила един, оказало се, че би трябвало да го сменят с по-малък, а, когато се стигнало до заплащане, от общината отказали, тъй като не можело със задна дата да възложат тази активност. Бонев пресмята, че е това му е коствало към 30 000 лв..

Строителят има какво да работи, до момента в който се реши проблема с къщите и спирките, реагира районният кмет. Вместо на обекта да се бездейства, може да се създадат подготвителни действия, като траншея, основа, от двете страни на улицата също има работа. 

Проблемът в действителност е поради наемателите в общинските здания, които са настанени там от " Жилфонд ". Докато на хората не се откри ново жилище и не бъдат настанени там, няма да се пристъпва към срутване на къщите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР