tbibuy, мобилна платформа за пазаруване, която създава лоялност между клиенти

...
tbibuy, мобилна платформа за пазаруване, която създава лоялност между клиенти
Коментари Харесай

Мобилната платформа за пазаруване tbi buy в партньорство с верига магазини ЗОРА

tbibuy, мобилна платформа за извършване на покупки, която основава преданост сред клиенти и търговци, сплотява сили с една от водещите търговски марки на пазара за черна и бяла техника - верига магазини ЗОРА. Благодарение на колаборацията сред двете компании, клиентите на веригата ще могат да получат назад до 4% от сумата на покупката си под формата на бонус точки в мобилното приложение. Натрупаните точки могат да се употребяват като отстъпки както в обектите на ЗОРА, по този начин и във всеки един от актуалните над 450 колегата на tbibuy.

Чрез партньорството си с верига магазини ЗОРА, новаторската шопинг платформа, част от tbibank, цели да облекчи потребителите си в сегашния сезон на по-интензивни поправки и потребност от нови електроуреди за дома. Освен бяла и черна техника, потребителите на tbibuy в този момент могат да закупят още и мобилни телефони, компютърно съоръжение и редица други артикули от богатото портфолио на ЗОРА. Една точка в мобилната платформа се равнява на един лев и може да бъде употребена във всеки един от сътрудниците на tbibuy.

„ Осигуряването на усъвършенствано потребителско прекарване е в основата на нашите действия, а то не би било допустимо без доверените сътрудници, с които градим тази новаторска шопинг екосистема. Радваме се да приветстваме верига магазини ЗОРА като част от нашата платформа и имаме вяра, че дружно ще дадем нужната еластичност и улеснение на редица български консуматори при закупуването на нужните за тях артикули “, споделя Денис Горбунов, CEO на tbibuy.

„ ЗОРА работи към този момент над 15 години с tbi bank. Когато банката ни срещна с концепцията ние бяхме прелестно сюрпризирани от новаторския метод, който е в крайник с модерните технологии и потребителско търсене, изключително измежду по-младото потомство. За нас бе елементарно решение да се съгласим да участваме като сътрудник в tbi buy и сме сигурни, че планът ще бъде доста сполучлив. “ споделя Георги Стойков, ръководещ съучастник в комерсиална верига ЗОРА.

Като част от устрема си да даде повече благоприятни условия на българските консуматори при извършване на покупки, tbibuy непрекъснаторазширява мрежата си от сътрудници с компании от многообразие от промишлености – заведения за хранене и заведения за хранене, СПА и бюти студиа, магазини за спортни артикули, авточасти и редица други. Съвсем скоро платформата ще стартира да предлага специфични предложения и спомагателни
бонус точки, извънредно за своите консуматори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР