TBI ще изплаща суми по сключени договори за продажба три

...
TBI ще изплаща суми по сключени договори за продажба три
Коментари Харесай

TBI започва да плаща три пъти дневно по партньорски договори

TBI ще изплаща суми по подписани контракти за продажба три пъти на ден вместо веднъж, какъвто е стандартът на пазара. Така търговците в партньорската мрежа на банката ще получават преводите без закъснение още същия ден, оповестяват от банката.

„ С услугата за заплащания към търговците три пъти дневно ние им даваме по-голяма адаптивност.  Всяка иновация, която вкарваме, е за усъвършенстване на процесите, понижаване на разноските и увеличение на продажбите. Очакваме новата услуга да подкрепи и имплементирането на решението „ Купи в този момент, заплати по-късно ”, което се радва на извънреден интерес както от крайните клиенти, по този начин и от страна на сътрудниците ни ”,  обясни Надежда Коцинова, началник търговски партньорства в TBI.

За доста от търговците скоростта и честотата, с които получават средствата по подписаните от тях контракти за покупка на вноски са от огромно значение. За да бъдат оптимално гъвкави и да реализират своите бизнес цели, те разчитат на ежедневно постъпващия капитал. Това важи изключително за сегмента дребен и междинен бизнес, където потребността от ликвидност е по-висока.  Сега сходни заплащания в България се правят един път на ден по контракти за продажба, подписани от търговците предходния работен ден. С новата услуга на TBI сумите се отразяват по сметката на колегата в границите на минути, без значение от банката, a в случай че сметката е в TBI Bank, преводът е неотложен. По този метод времето за приемане на стоката от крайния консуматор щe бъде по-кратко, защото някои търговци дават продуктите едвам след приемане на средствата. В резултат бизнесът осъществя повече продажби и обезпечава по-добро потребителското преживяване.

Според противоположна връзка от търговците главното преимущество на новата услуга е, че облекчава работния развой и подсигурява приемането на средствата по подписан контракт в границите на същия ден.

„ Услугата е създадена от RPA (Robotic Process Automation) и ще бъде въведена в Гърция, където в края на предходната година навлязохме със своето цифрово портфолио и решението „ Купи в този момент, заплати по-късно “, изясни Павлина Бажлекова, началник кредитна администрация в TBI Bank.

До края на годината услугата ще бъде въведена и в Румъния - третият главен пазар, където банката oперира. Това е идната стъпка от дълготрайната тактика на TBI да дава на своите над 14 000 търговски сътрудници най-хубавите услуги, измежду които лесна API-интеграция, напълно цифров онбординг развой и различни разплащателни способи, последващи международните трендове и отговарящи на желанията на клиентите за бързи и ефикасни решения.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР