TBI Bank вече предлага депозитните си продукти в Германия след

...
TBI Bank вече предлага депозитните си продукти в Германия след
Коментари Харесай

TBI Bank разширява операциите си на още един европейски пазар

TBI Bank към този момент предлага депозитните си артикули в Германия след сполучливата си паспортизация за презгранично предложение на банкови услуги в друга страна - член на Европейския съюз. TBI Bank получи утвърждение за осъществяване на банков бизнес в Германия от Федералното ръководство на финансовия контрол в страната (BaFin).

Този ход е следващ образец за използването на тактиката на банката да предлага на клиентите си пълноценно цифрово преживяване при ръководството на техните финанси. След като предходната година сполучливо пусна личен цифров канал за привличане на депозити в Румъния, TBI Bank в този момент се концентрира върху най-големия пестелив пазар в Европа в партньорство с Raisin, бързоразвиващата се паневропейска платформа за спестовни и капиталови артикули.

Клиентите ще могат да избират срочни депозити с атрактивни лихви, предлагани от TBI Bank непосредствено посредством онлайн платформата на Raisin - www.weltsparen.de, по сигурен и улеснен цифровизиран метод.

" Навлизайки на един от стопански най-стабилните пазари в Европейския съюз, TBI Bank ще има достъп до стабилно финансиране и в допълнение ще диверсифицира и усъвършенства своите източници за привличане на средства. Клиентите, въпреки това, ще имат по-голям избор от предложения за депозити с конкурентни условия ", сподели Лукас Турса, старши вицепрезидент " Финансиране " в TBI Bank.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР