TBI Bank, оперираща в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва,

...
TBI Bank, оперираща в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва,
Коментари Харесай

TBI Bank получи инвестиционен кредитен рейтинг

TBI Bank, оперираща в България, Румъния, Гърция, Германия и Литва, получи капиталов кредитен рейтинг от " БАКР - Агенция за кредитен рейтинг " (БАКР).

БАКР присъди на TBI Bank:
Дългосрочен рейтинг на финансова мощ: BBB- със " постоянна " вероятност и кратковременен рейтинг A-3 Дългосрочен рейтинг по национална канара: A (BG) със " постоянна " вероятност и кратковременен рейтинг по национална канара A-1 (BG) Дългосрочен рейтинг на облигационна емисия: BBB- със " постоянна " вероятност и кратковременен рейтинг A-3
Въз основа на, TBI Bank показва устойчиво финансово положение, динамични темпове на напредък на привлечените средства и активи, които рефлектират върху устойчивия растеж на облагата. Агенцията също по този начин акцентира открояващите се индикатори за доходност и възвръщаемост на капитала и активите и положителното качество на кредитния портфейл, както и поддържането на постоянни равнища на финансова адекватност и ликвидност. Рейтингът също по този начин демонстрира, че банката се утвърждава като една от водещите финансови институции, предоставящи високо-технологични и новаторски финансови решения.

" Този кредитен рейтинг е отражение на рентабилността и вероятността за постоянен напредък на TBI Bank, както и следващ мотив за горделивост от работата на екипа ни. Дава убеденост настойчиво да преследваме задачите си и сполучливо да преодоляваме обвързваните с тях провокации ", споделя Валентин Гълъбов, ръководител на УС в TBI Bank.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР