TBI Bank, дигитална банка от следващо поколение, представи своето решение

...
TBI Bank, дигитална банка от следващо поколение, представи своето решение
Коментари Харесай

TBI Bank с решение за изцяло онлайн кредитиране, предпочитано от милениалите

TBI Bank, цифрова банка от последващо потомство, показа своето решение за онлайн кредитиране, основано на потребностите на клиентите. Често при потребление на сходна услуга, макар че процесът стартира онлайн, клиентите би трябвало да го завършат в офис на банката. Продуктът на TBI " Cash Online " обаче дава опция за бързо и безвредно прекосяване на целия развой в цифрова среда. От кандидатстването за заем до приемането на мечтаната сума, клиентите на банката могат да осъществят всички стъпки от комфорта на дома си (или където и да е) като съществена част от кандидатствалите досега са получили незабавен отговор на поръчката за заем. Чрез този артикул всеки клиент има опцията да изплати заема си на равни вноски с оптималната сума до 10 000 лева и интервал до 48 месеца без такси и гарант.

След като заемът бъде утвърден, клиентът получава своите пари непосредствено на сметката си в TBI, от офис на банката или каса на EasyPay. " Изключително комфортно е - всичко се случи толкоз бързо и не се наложи да вървя до клон на банката, " споделя Ивайло П. - един от първите клиенти, употребявали " Cash Online ".

Банката създаде и пусна продукта през 2020 година малко след старта на пандемията с основната цел да обезпечи улеснение и сигурност на клиентите. От лансирането до в този момент, продуктът регистрира три пъти по-голям растеж на кандидатстванията за заеми на месец в сравнение с преди неговото показване.

За още по-голямо улеснение, TBI също по този начин обезпечава на клиентите си 24/7 подпомагане посредством чат онлайн и прът център. Като в допълнение преимущество, банката предлага персонализирани застраховки за разнообразни потребности:, която обезпечава отчасти или изцяло погашение на заема на клиента при положение на нежелана безработица, хоспитализация или нескончаем болничен. Освен това по време на кандидатстване, по отношение на профила на клиента и на база на предходния му опит с банката, TBI дава спомагателни други възможности като по-висока сума или по-малък заем при положение, че кредитният риск не разрешава заемането на мечтаната сума. Също по този начин във всеки миг преди финално сключване на контракта клиентът може да промени параметрите на заема си, в това число сумата, изискванията и вноските - транспарантно, без такса и с цялостен надзор, съгласно неговите желания.

Според данни на TBI, продуктът е най-много известен измежду така наречен " милениали " като все още 2/3 от кандидатствалите са на възраст под 35 години.

" Cash Online е основан като отговор на потребностите на клиентите от улеснение, експедитивност и сигурност. Радваме се, че освен можем да подобрим още повече тяхното банкиране посредством онлайн кредитиране и да развиваме своята цифрова промяна, само че също по този начин и да осигурим сигурност както за клиентите ни, по този начин и за нашите сътрудници ", сподели Павелс Гилодо, старши вицепрезидент " Потребителско онлайн кредитиране " в TBI Bank.

Благодарение на сполучливото лансиране в България, продуктът ще бъде показан също по този начин и на румънския пазар по-късно тази година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР