Тази власт се крепи на полицейските щитове, заяви депутатът от

...
Тази власт се крепи на полицейските щитове, заяви депутатът от
Коментари Харесай

Александър Симов: Властта се крепи на полицейските щитове

Тази власт се крепи на полицейските щитове, съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов в декларация от името на парламентарната група.

От опозицията показаха своята позиция по отношение на многохилядния митинг в столицата, който се организира през вчерашния ден.

„ Не мога да приема дейностите на 100 лумпена да бъдат приписвани на целия митинг “, акцентира Симов, който напомни, че преди ексцесиите на площада просто е имало хиляди хора, които спокойно са упорствали за оставка на държавното управление, отпред с премиера Бойко Борисов и отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев.

„ Това е незаслужено за самите служители на реда, не може да ги сложите като граница сред вас и хората “, сподели още Симов и продължи: „ Ако не са служителите на реда, няма кой да ви избави от националната обич “.

От Българска социалистическа партия не се записаха в пленарната зала при започване на днешното съвещание с аргумента, че „ този парламент няма никаква политическа логичност и е изцяло неправилен “. „ Отървете се от тези страдания, оставка! “, сподели още Александър Симов от парламентарната естрада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР