Тази вечер зрителите на bTV ще проследят последното кулинарно съревнование

...
Тази вечер зрителите на bTV ще проследят последното кулинарно съревнование
Коментари Харесай

Финал на “Masterchef” след броени часове – една дама срещу двама мъже

Тази вечер феновете на bTV ще проследят последното кулинарно състезание в този сезон на предаването “Masterchef”. Трима души – двама мъже и една жена, ще се изправят за последно пред журито, с цел да се реши кой от тях ще получи огромната премия от 100 000 лв..

И тримата са имали разнообразни специалности, преди да се насочат към кулинарното предаване. Те споделиха по какъв начин формалната им работа им е помогнала да стигнат до финала.



Мария Жекова е кулинарен фотограф и смята, че това ѝ е помогнало да прави оценка по-добре външния тип на храната. Тя се е научила, че не е задоволително една храна да е вкусна, само че би трябвало ѝ да е красиво поднесена.

Стилиян Желязков е артист и като подобен едно от най-важните неща за него е импровизацията. А това е значимо както на сцената, по този начин и в кухнята.

Мартин Банков е водач и смята, че най-важното, което специалността му е дала, е доста свободно време, в която да опитва и да развива готварските си умения.

Тази вечер един от тримата ще получи премията от 100 000 лв. и ще има опция да сбъдне фантазията си. Финалът на предаването е от 21 часа.

Още за " Masterchef " може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР