Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина, Виктория, Камен и

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина, Виктория, Камен и
Коментари Харесай

Елена загуби куртката си в Hell’s Kitchen България завинаги

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина, Виктория, Камен и Николай престъпиха прага на финала без Елена. Виктория справедливо върна черната си куртка още денем, до момента в който Николай се бори с всички сили до края на вечерната резервация.

Изпитанието пред номинираните – Виктория и Николай беше двойно и включваше две ястия, приготвени дружно с техните половинки в готвенето - началник Чилева и началник Спартак. Изравненият резултат принуди началник Ангелов да оцени комбинативността на двата тандема, а съставените елементи в чиниите на Виктория и началник Дани Спартак безспорно се допълваха повече. Николай остана с оранжевата престилка и получи последна опция да се потвърди на вечерната резервация.

Вечерята стартира с безапелационната поръчка на Николай, че не желае да си тръгне от кулинарното съревнование, което си пролича в неговия безукорен комплимент за гостите. Неприязънта на Елена към Оранжевия водач на кухнята се виждаше и в храната, която издаваше, само че това не попречи на Николай да зададе положително движение на работа и да приключи резервацията с триумф. Шеф Ангелов избра воина, който ще се хвърли във финалната борба с повече хъс и Николай продължи напред.

Какви последни провокации е подготвил началник Ангелов? Кой пръв ще се пречупи под напрежението в кухнята? Кои ще са двамата финалисти в четвърти сезон? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР