Тази вечер тв каналът Epic Drama ще излъчи два епизода

...
Тази вечер тв каналът Epic Drama ще излъчи два епизода
Коментари Харесай

Гледайте финалния сезон на `Обрат: Шпионите на Вашингтон` по Epic Drama

Тази вечер тв каналът Epic Drama ще излъчи два епизода от финалния сезон на сериала „ Обрат: Шпионите на Вашингтон “. Началният час е 22:45.

Бенедикт Арнолд събира шпиони в Ню Йорк и Ейб заговорничи да унищожи основни ресурси на британците, само че ще се нуждае от помощта на татко си. В началото на последния сезон известният изменник Бенедикт Арнолд отмъщава на Джордж Вашингтон, като арестува обвинените бунтовни шпиони, с цел да впечатли новите си английски командири. Ейб Уудххул и останалите членове на кръга Кулпър бягат от клопката на Арнолд и обезсилват кралската войска, като саботират доставките на хранителни запаси. Но ненадейно развиване на събитията кара Ейб да облече алена униформа в търсене на възмездие.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха създаненият от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР