Тази вечер станахме свидетели на поредните бурни скандали в Ергенът“,

...
Тази вечер станахме свидетели на поредните бурни скандали в Ергенът“,
Коментари Харесай

От глупав, по-глупав! Според Габриела Дева Мария е зачела от Исус

Тази вечер станахме очевидци на следващите бурни кавги в „ Ергенът “, които доведоха до реакция и последици от страна на Евгени. Първият спор за вечерта бе директно след груповата среща с игра на шах, след която Виктория намерено упрекна Елена, че мери с двоен критерий. Тя се почувства наранена, откакто редакторката я върна в начална позиция и попари очакванията ѝ да се усамоти с Евгени. Играта стана мотив и за първия спор на скромната Меган, която влезе в спречкване не с коя да е, а със самата Габи.



Двете намерено си споделиха, че не се харесват, а Елена се намеси и отбрани Меган, която е една от най-близките ѝ приятелки в имението. „ Очевидно имаш нужда да насочваш някъде отровата си. Насочвай я към мен – аз мога да я поема и да я преглътна “, обърна се тя към силиконовото миньонче, чу Woman.bg. Емоциите взеха връх, откакто Пам реши да се намеси в разгорещения спор, заявявайки че дейностите на Габи са неприемливи, а всички си мълчат, приемайки обидите ѝ за комизъм.



Кулминацията на вечерта бе реакцията на моделката Габриела Великова, откакто Евгени даже не видя подаръка ѝ, който бе оставила особено за него на пианото. Тя на няколко пъти се опита да предизвика виртуоза да се разноски до музикалния инструмент и да извърши нещо, само че той счете методът ѝ за настойчив и избра да продължи да кани други дами в градината. Това накара Габриела да вземе нещата в свои ръце и персонално сервира сърпрайза си в ръцете на Евгени. Той, от своя страна, откри диалога им за безразсъден, изключително откакто Великова изтърси, че Дева Мария е „ зачела “ от Исус, вместо вярното " заченала ".Великова, която се показва като преводачка, би трябвало да е наясно най-малко с родния си език, само че и да знае, че Божията Майка е заченала Исус, само че не " от Исус "

Явно Ергенът не е останал с положително усещане нито от Габи, нито от Габриела, защото и двете не получиха рози и трябваше да изоставен имението вечно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР