Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти

...
Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти
Коментари Харесай

ГЕРБ след протеста: Върху нашите автобуси беше извършен истински погром

Тази вечер след приключването на митинга на членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ в поддръжка на премиера Борисов и политиките на държавното управление, ултраси и платени провокатори нападнаха рейсовете,  с които трябваше да се приберат участниците.

Върху рейсовете беше осъществен същински разгром. Стъклата им бяха изпочупени с камъни. Към момента няма потърпевши членове и симпатизанти на Политическа партия ГЕРБ, само че това се дължи само на щастлива случайност.

От Политическа партия ГЕРБ остро осъждаме сходни дейности.



След довечера излиза наяве, че този, който назовава законно определеното държавно управление „ мутри “, си служи с  мутренски начини за дестабилизация на страната освен това в исторически миг за страната – приемането на България в чакалнята на еврозоната.

Настояваме неотложно президентът Румен Радев, Корнелия Нинова, Румен Петков, Татяна Дончева, Христо Иванов, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и всички останали, които размахваха юмруци и междинни пръсти да поемат политическата отговорност за тези вандалски дейности. Президентът Румен Радев е задължен да излезе и да призове всички платени провокатори да се приберат от улицата. Ако не го направи, то ще считаме, че той е главния подстрекател за тези умишлени дейности. Той беше този, който излезе и подвигна пестник против народа.

Призоваваме органите на реда да защитят спокойно протестиращите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР