Тази вечер ще бъде отворен винзаводът в село Церковски. Фабриката

...
Тази вечер ще бъде отворен винзаводът в село Церковски. Фабриката
Коментари Харесай

Още тази вечер отварят винзавода в село Церковски

Тази вечер ще бъде отворен винзаводът в село Церковски. Фабриката за спиртни питиета в Церковски и заводът за бутилиране във Венец остават запечатани за още един ден. Това реши Районният съд в Карнобат за затворените от Агенция " Митници " алкохолни заводи, предаде bTV.

По-рано през днешния ден чиновници на затворените обекти, свързвани с предприемача Миню Стайков, пробваха разпра с митническите чиновници.

Работниците, които са на промяна, пристигнаха в завода, само че не започнаха работа. Те скандираха: " Искаме заплати! Отворете ни завода! ". Напрежението ескалира и се придвижи към митническия екип.

" Искаме митничарите да не стоят, а да тръгнат да събират доказателства, тъй като няма такива! Ние сме затворени с едно телефонно позвъняване! ", безапелационен беше Динко Христов, основен монтьор.

Протестиращи служащи от " Винпром Карнобат " блокираха пътя за София

Докато край гарата жандармерия охраняваше жп линията, с цел да не бъде блокирана още веднъж, протестиращите се реалокираха на пешеходните пътеки в Карнобат.

На ексклузивен брифинг Агенция " Митници " оповести откритите доказателства. Разпространи и видео с незаконно инсталирано устройство във фабриката за произвеждане на спиртни питиета в Церковски.    

" Служители на Агенция " Митници " откриват съществуването на кран, от който може да бъде изведен краен артикул етилов алкохол, или с елементарни думи казано алкохол, без това извеждане да бъде следено от измервателни средства и без да бъде регистрирано ", разясни зам.-директорът на Агенция " Митници " Юлиан Мирков.

" С елементарни думи работят митничарите: " Краде се! " – без доказателства. Как по този начин? Аз споделям, че не се краде. Този кран се употребява само при профилактика ", отговори на обвиняванията Йовко Йовков, административен шеф на фабриката.

От митницата желаеха складовете да бъдат запечатани за още 60 дни. Това придвижи недоволството на служащите под прозорците на съда в Карнобат.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР