Тази вечер предстои последната порция мачове в груповата фаза на

...
Тази вечер предстои последната порция мачове в груповата фаза на
Коментари Харесай

Дъжд от голове: Къде ще паднат най-много попадения в Шампионска лига?

Тази вечер следва последната порция мачове в груповата фаза на Шампионска лига . Програмата на шампионата ни е подготвила следващата европейска вечер, в която ще имаме опцията да се любуваме на футболен театър от най-високо равнище.
Нашият екип от типстъри сформира най-хубавите оферти за Шампионска лига, в които можем да чакаме " дъжд от голове ". Ето ги и тях:

19:55 часа: Динамо Загреб - Манчестър Сити
" Небесносините " към този момент си осигуриха класиране за 1/8-финалите, само че тимът на Динамо към момента е в борбата за второто място. Хърватският гранд играе мощно като хазаин и непременно ще търси попадение в противниковата врата. От друга страна " жителите " имат една от най-страховитите офанзиви в Европа, а хората на Хосеп Гуардиола ще търсят опция да си върнат самочувствието след неуверените изяви през този сезон в шампионата на Острова.
22:00 часа: Байерн Мюнхен - Тотнъм
Всички помним първия дуел сред двата състава, когато баварците разгромиха своя противник като посетител с 2:7. Оттогава насам и двата тима направиха треньорски рокади, само че нищо в предни позиции не се е трансформирало - в противен случай. И Байерн, и Тотнъм изповядват атакуващ футбол под управлението на новите си наставници, а това е видно от последните им срещи. Баварците нямат мач в Бундеслигата под 2,5 гола в последните си 10 дуела, до момента в който за Тотнъм това важи в последните четири турнирни конфликта.

22:00 часа: ПСЖ - Галатасарай
Френският първенец сподели на какво е кадърен в Шампионска лига, а хората на Томас Тухел не престават да играят на високо равнище във всяка една среща. Сега на " Парк де Пренс " дебаркира отборът на Галатасарай, който се бори за третото място в групата, което би им осигурило присъединяване в Лига Европа. Турският гранд е кадърен да бележи на огромни тимове, само че отговор сигурно ще има, а той може да бъде и с победен резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР