Тази вечер предстои епичния финал на най-новото онлайн реалити #WINmyBET,

...
Тази вечер предстои епичния финал на най-новото онлайн реалити #WINmyBET,
Коментари Харесай

Големият финал на #WINMYBET е тази вечер

Тази вечер следва епичния край на най-новото онлайн реалити #WINmyBET, в който два непобедени до момента звездни тима ще влязат в борба за купата " най-хубави измежду известните ".
 WINBET започва предизвикването #WINmyBET
WINBET започва предизвикването #WINmyBET

Епични звездни дуели и късмет за страхотни награди за публиката

Отбор " Първите " на рапъра Тото от " Скандау " и фитнес-гуруто Сами Хоссни ще се изправи против тим " Откъде-накъде " на фитнес-дивата Биляна Йотовска и актьора-джентълмен Юлиян Вергов в последната битка от шампионата на #WINmyBET. Двата звездни тима ще би трябвало да се оправят с провокациите на най-странната и занимателна игра на монополи в живота си, с цел да завоюват купата.

Финалната борба стартира в 19:00 ч. и ще бъде излъчена изцяло гратис на уеб страницата.
 Четвъртфиналите на #WINMYBET стартират на следващия ден вечер
Четвъртфиналите на #WINMYBET стартират на следващия ден вечер

Четири звездни тима влизат в битки за живот и смях

Както във всички звездни дуели от формата до момента, публиката може да поддържа своите любимци благодарение на специфичните, които всеки регистриран консуматор на уеб страницата winmybet.bg получава изцяло гратис. В взаимозависимост от изхода на борбата, потребителите могат да усилят броя на своите wincoin-и, като тези трима от тях, които натрупат най-вече wincoin-и, ще завоюват и.

Седемнайсет от най-популярните звезди от сцената, екрана и онлайн пространството като фолк-легендата Азис, певиците Тита, Алисия и Диона, техният сътрудник Константин, топ-моделите Джулиана Гани и Златка Димитрова, актрисата Диляна Попова, рапърът 100 Кила, музикално-телевизионно-театралната тежка артилерия Димитър Ковачев-Фънки, поетът-рекламист Илиян Любомиров, фамилията в живота и в интернет Алекс и Дани Петканови, както и участниците в днешния край, се включиха в неповторимия онлайн формат WINmyBET. В продължение на месеци, те забавляваха публиката и феновете си с някои от най-оригиналните и даже скандални звездни дуели в българския ефир.
 Последните полуфиналисти в #WINMYBET ще станат известни през днешния ден
Последните полуфиналисти в #WINMYBET ще станат известни през днешния ден

Още четири звездни тима ще мерят сили за място измежду най-хубавите

Паралелно с дуелите от формата, публиката се наслаждения и на мини-турнира сред Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който двете звезди премериха сили, духовитост и гении в дуели по шах, тенис на маса и голф, както и по безусловно неолимпийската дисциплинираност " Пияна дузпа ".

Пълна информация за тимовете, идния край, както и обстоен видеоархив на борбите от WINmyBET са налични на.
 Предстои първият полуфинал в #WINMYBET
Предстои първият полуфинал в #WINMYBET

Три дами и един благородник се срещат в борба за място на финала
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР