Тази вечер, от 22:00, можете да гледате Ченге по новия

...
Тази вечер, от 22:00, можете да гледате Ченге по новия
Коментари Харесай

`Ченге` - тази вечер по Epic Drama

Тази вечер, от 22:00, можете да гледате " Ченге " по новия трагичен тв канал Epic Drama.

В завладяващата престъпна драма ирландско-американският детектив Кевин Коркоран, някогашен боксьор, се завръща от Гражданската война и открива, че жена му е отвлечена, а щерка му е мъртва.

Работейки в скандално известния квартал " Файв Пойнтс " в Ню Йорк, той се пробва да разбере какво се е случило със фамилията му.



Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР