Тази вечер от 18 часа започва новият комедиен сериал на

...
Тази вечер от 18 часа започва новият комедиен сериал на
Коментари Харесай

„Татковци“ започва тази вечер – забавен, но и сериозен поглед към бащинството

Тази вечер от 18 часа стартира новият комедиен сериал на bTV - " Татковци ". Зрителите ще станат очевидци на занимателните, само че и предизвикателни обстановки в бащинството.

Сериалът преглежда разнообразни аспекти на това да си татко, като най-важни са връзките сред татковци и деца и сред майки и татковци, описаха в " Тази заран " режисьорът Павел Веснаков и изобретателният продуцент Евтим Милошев.



Татковците са показани като опция на майките и основателите на сериала задават въпроса може ли бащата да замести майката във всяко отношение. Разбира се ролята на майката не е омаловажена.



В основните функции феновете ще видят артисти, които не са толкоз известни. Точно това е била задачата, която са си сложили основателите на сериала.

Те са желали да избегнат заплахата да изберат артист единствено тъй като ще докара фенове, само че няма да е изцяло подобаващ за ролята. Всички артисти, които са определени, просто са били най-подходящите за съответните функции и са получили място в сериала след дълъг кастинг.



Любопитна детайлност е, че последователно татковците от сериала стават бащи и в действителния живот. Един е станал татко малко преди кастинга, различен сега чака, а за останалите двама има време, защото историята в сериала ще бъде разказана в 140 епизода.



Екипът и актьорите са дружно по 12 часа дневно, тъй че към този момент са си станали близки. Освен възрастните и децата, на снимачната площадка има и доста животни, тъй като като един от персонажите е ветеринар.

Павел Веснаков показа, че това доста го е тормозило, само че се е оказало, че не е толкоз неприятно да се работи с деца и животни, когато има позитивни страсти.

Още за сериала може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР