Тази вечер Областната дирекция на МВР в Бургас разпространи прессъобщение,

...
Тази вечер Областната дирекция на МВР в Бургас разпространи прессъобщение,
Коментари Харесай

А пък 5 младежи откраднаха прът с 16 суджука в Карнобат

Тази вечер Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас популяризира прессъобщение, което по сюжет и жанр припомня разказите на Булгаков и Чехов.

За страдание кражбата на " кол с 16 суджука " е изцяло действителна, случила се е преди дни, а четирима от крадците дори не са навършили пълноправие.

Публикуваме прессъобщението на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в цялостния му тип и без редакторска интервенция:

" В резултат на бързите полицейски дейности на чиновници от Районно ръководство – Карнобат по повод кражбата на кол с 16 суджуци, осъществена на 06807.12.т.г. (така е изписано в прессъобщението - б.р.) от двора на частен дом, ситуиран на карнобатската улица „ Димитър Благоев ”, са открити и арестувани за период до 24 часа причинителите на действието – това са: 15 годишния И.Я., 16 годишния Й.К., 15 годишния И.С., 17 годишния Д.Я. и 19 годишния Р.М., всички от Карнобат, които създали цялостни признания.

Откраднатите хранителни артикули не са открити, защото евентуално са изконсумирани. Предстои осъществяване на оценка за себестойността им и възобновяване й на притежателя. 

По случая е формирана кореспонденция, която ще бъде докладвана в Районна прокуратура – Карнобат. "  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР