Тази вечер ни предстои да наблюдаваме същинска английска класика. посреща

...
Тази вечер ни предстои да наблюдаваме същинска английска класика. посреща
Коментари Харесай

Висша лига НА ЖИВО: Ман Юнайтед – Арсенал 0:0

Тази вечер ни следва да следим същинска британска класика. посреща в обичаен мач за Висшата лига, въпреки двата тима от дълго време да не се показват на равнището, на което бяха преди години.
Манчестър Юнайтед е с нов треньор – Ралф Рангник, само че германецът няма да бъде на скамейката за дуела с лондончани заради забавянето с работната му виза и този мач отпред на „ алените дяволи” още веднъж ще бъде Майкъл Карик. Може да следите Манчестър Юнайтед – Арсенал от 22,00 часа.
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
Гостите от Лондон можеха да открият резултата след единствено две минути игра, само че удар с глава на Бен Уайт след корнер бе избит от бранителите на Манчестър Юнайтед току преди голлинията на " алените дяволи ".


СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа – Линдельоф, Магуайър, Роналдо, Рашфорд, Фред, Б. Фернандеш, Далот, Санчо, Алекс Телеш, МакТомини
АРСЕНАЛ: Рамсдейл – Томиасу, Уайт, Габриел, Тавареш, Елнени, Партей, Мартинели, Йодегаард, Смит Роу, Обамеянг
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Аут за „ алените дяволи” от дуела са Единсон Кавани, Пол Погба и Рафаел Варан заради разнообразни травми, до момента в който Микел Артета няма да може да разчита на Сеад Колашинац и Гранит Джака.
Любопитно ще е да се разбере дали Пиер-Емерик Обамеянг ще може да се разпише в трети следващ мач като посетител на Юнайтед, с което ще влезе в историята на Арсенал като първият футболист, сторил това нещо.
Лоша статистика обаче пред Микел Артета за това е фактът, че отборът от северен Лондон не може да вкара гол в четири от последните си шест мача в Премиър лийг, като единствено Норич Сити има по-малко вкарани голове от „ артилеристите” в този индикатор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР