Тази вечер Лудогорец ще излезе в най-важния си мач за

...
Тази вечер Лудогорец ще излезе в най-важния си мач за
Коментари Харесай

Съдби на кръстопът за Лудогорец

Тази вечер Лудогорец ще излезе в най-важния си мач за 2019 година. " Орлите " са изправени пред кръстопът, който или ще ги води към 1/16 финалите в Лига Европа и европейско футбол на пролет или ще ги остави да завоюват купата, която така и така е съвсем взета.

Тази вечер от 22:00 часа отборът на Станислав Генчев посреща унгарския Ференцварош в пряк двубой за продължение към 1/16-финалите на Лига Европа. Към момента разградчани заемат второто място със 7 точки. Гостите са с една по-малко, което значи, че ще търсят обезателна победа и нищо друго против домакините, с цел да минат групата, до момента в който за „ зелените “ и равенството ще свърши работа.

Това ще бъде финалният четвърти епизод от съперничеството, което двата тима заформиха в последните 5 месеца. Първите два през лятото бяха с благополучен край за унгарците, когато с общ резултат 5:3 отстраниха Лудогорец в първия прелиминарен кръг на Шампионската лига. Преди 2 месеца обаче, към този момент в групите на втория по мощ европейски клубен шампионат, „ орлите “ нанесоха тежко проваляне посред Будапеща с 3:0 на противниците си. Мачът ще бъде излъчен по БНТ1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР