Тази вечер френският гранд гостува на тима на Ланс в

...
Тази вечер френският гранд гостува на тима на Ланс в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ланс 1:0 ПСЖ, шок за Меси и компания!

Тази вечер френският гранд гостува на отбора на Ланс в мач от 17-ия кръг в Лига 1. Двубоят на стадион " Боларт-Делелиз " е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
СТАРТОВИ СЪСТАВИ


Ланс: Лека, Гради, Дансо, Дьокуре, Какута, Калимуендо, Клаус, Коща, Медина, Фофана, Франковски
ПСЖ: Навас, Бернат, Кимпембе, Маркиньос, Хакими, Верати, Данило, Паредес, Ди Мария, Меси, Икарди (Килиан Мбапе е резерва)


В 18-ата минута Лионел Меси опита удар от отдалеченост, който срещна гредата на вратата на Ланс. В 37-ата минута Мауро Икарди стреля рисково към вратата на Ланс, само че стражът Лека избави.
В продължението на първата част още веднъж Икарди нанесе заплашителен удар, който още веднъж бе отразен от Лека. Малко по-късно и Анхел ди Мария опита удар, който също бе блокиран от стража на Ланс.
През втората част Ланс упражни напън към вратата на именития си противник и резултатът не закъсня. В 64-ата минута Секо Фофана овладя топката и шутира от отдалеченост, а ударът не остави шансове за интервенция на Кейлор Навас - 1:0!
В 69-ата минута Ланс бе извънредно покрай второ попадение. Удар на Давид Коща към далечния ъгъл срещна страничния дирек, а кълбото се върна назад на терена, където бе уловено от Кейлор Навас.


ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Пари Сен Жермен е безапелационен водач в Лига 1, където разполага с 41 точки - с 12 повече от втория Олимпик Марсилия. Парижани си разрешиха тъждество с Ница в последния кръг в мач, в който не паднаха голове.
Сега звездите на отбора Лионел Меси и Килиан Мбапе ще желаят да се " отпушат " и да вкарат против идващия противник на ПСЖ - Ланс. Макар и да е без победа в последните си три мача, Ланс се показва доста мощно през този сезон и се нарежда пети в Лига 1.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР