Тази тенденция включва и образователни игри и играчки, които родителите

...
Тази тенденция включва и образователни игри и играчки, които родителите
Коментари Харесай

Правото на детето да играе и как COVID-19 промени потребителското търсене на детски играчки

Тази наклонност включва и просветителни игри и играчки, които родителите могат да употребяват, с цел да оказват помощ на децата си да усвоят нови умения или да ги подкрепят в усвояването на материала от онлайн образованието. STEM играчките резервират позициите си последните няколко години и в този момент са насочени повече към галактически действия. Огромен интерес има към играчки, свързани с галактически проучвания, НАСА и извънземен живот. Science – Technology – Engineering – Mathematics или STEM играчките въодушевяват и стимулират децата. Те трансформират тяхното отношение към науката и образованието, повишавайки мотивацията им за учене.
Пандемията накара повече възрастни да се извърнат към играчките, с цел да внесат малко наслада и успокоение в живота си. Играчките и игрите се потвърдиха като средство за бягство на възрастните и метод да се върнат още веднъж в личното си детство. Играчките не са просто занимателни, те обезпечават здравословна доза прочувствена поддръжка и облекчение по време на стрес и неустановеност. Наблюдава се възходящо търсене на играчки, които оказват помощ да се развият детските умения за обществено и прочувствено образование, играчки, които предизвикват вниманието и грижата за себе си, както и играчки които карат децата да се усмихват, споделиха от екипа на. Фиджит (Fidget) играчките да вземем за пример, са сензорни предмети, които имат за цел да контролират потребността на децата от придвижване и допиране. Това ускорява способността им да останат спокойни, съсредоточени и внимателени. обезпечават опция за децата да насочват силата си по по-малко по-разсейващ и по-приемлив метод, до момента в който се концентрират върху дадена задача (например слушане на урок в училище). Анти стрес играчките оказват помощ на детето да филтрира цялата непотребна сензорна информация от заобикалящата го среда и в личното му тяло, която може да го разсейва, насочвайки цялата му сила и внимание върху играчката. Техниката е известна измежду експерти, работещи с деца с аутизъм или недостиг на вниманието.
Социални медийни платформи като YouTube и TikTok се чака да диктуват трендове в областта на играчките. През 2021 година повече игрални събития ще бъдат преместени в стрийминг платформи или ще имат хибриден метод. Продажбите на лицензирани играчки ще се управляват от протичащото се в канали като Disney +, Netflix, HBO Max и други

Друга наклонност, която трайно доминира е тематиката за обществената отговорност и информираност. Това са играчки, които предизвикват културното многообразие, екологичната резистентност и минимизиране на отпадъците, отбрана на околната среда и почитание към общественозначимите специалности. Много компании поставят старания да се движат в екологично устойчива посока както със своите артикули, по този начин и с уроците, които преподават. Производителите учат децата на преработване, основаване на играчки, направени от устойчиви материали и даже потребление на устойчиви опаковки, които са включени в модела на игра, с цел да се понижат отпадъците.
Пролетта е време на обновяване, наближава и Великден. Хората ще прекарат този празник в относително по-тесен кръг тази година и като цяло по-голямата част от свободното си време прекарват вкъщи. Поради тази причина подобаващите дарове за сезона и новите акценти в игрите навън са изключително търсени за Великден, по информация на експертите от един от най-старите онлайн магазини за . Много фамилии ще поемат пътя назад към природата с първите слънчеви лъчи. Разумните способи да прекарате времето си вкъщи и да останете дейни на чист въздух имат особено значение в тези необикновени времена. Играта на открито в никакъв случай не е била толкоз значима за децата, както в този момент - и едно е несъмнено: продължаващите пандемични ограничения ще продължат да поддържат тази наклонност. Категорията играчки и игри навън сплотява и двете неща дружно с доста занимания и многообразие в играта както в личния двор или градина, по този начин и на терасата вкъщи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР