Тази сутрин отново е хладно, с минимални температури между 3°

...
Тази сутрин отново е хладно, с минимални температури между 3°
Коментари Харесай

Сутрин хладно, после слънчево и топло

Тази заран още веднъж е хладно, с минимални температури сред 3° и 8°, в обособени региони и малко по-ниски - към 0°. През деня ще е слънчево. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и източните региони - до сдържан вятър от изток-югоизток.

Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°, по-ниски по Черноморието - под 20°. Температурата на морската вода е от 11° по Северното Черноморие до 16° на юг. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е слънчево, след обяд с купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър северен вятър. Температурите още малко ще се покачат и оптималната на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.

В сряда денят ще стартира със слънце, само че по-късно след обяд и през нощта против четвъртък ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, изначало в северозападната половина от страната, ще превали и прегърми; в западните региони са вероятни местни интензивни феномени и градушки. През нощта против четвъртък ще превали и прегърми и в обособени региони на югоизток.

В четвъртък и петък заран ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд тук-там, през първия ден в Северна България и в планините, а в петък, основно по Черноморието, ще превали и прегърми. Минималните температури ще се покачат, дневните ще останат без основна смяна - сред 23° и 28°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР